ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Να… ρεφΑΡΗ για τους 16 χαμένους βαθμούς! Η αρχή με τον ΟΦΗ

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκινάει από την Κρήτη για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ. Στον πρώτο γύρο της Superleague η κιτρινόμαυρη ομάδα έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς στο… χορτάρι, άσχετα με την… μάτριξ βαθμολογίας της εξυγίανσης, σε σύνολο 39 βαθμών που είναι η ανώτατη βαθμολογική συγκομιδή στους 13 αγώνες που έχουν γίνει έως τώρα.

Δηλαδή, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Άρης έχει “πετάξει” 16 βαθμούς. Τους περισσότερους από δική του αγωνιστική αδράνεια και λάθη, κάποιους από διαιτητικά εμπόδια.

Στόχος των κιτρινόμαυρων να… ρεφάρουν στο δεύτερο γύρο, περιμένοντας παράλληλα, την “επιστροφή” των έξι βαθμών στο… σακούλι του.

Μια σημαντική παράμετρος είναι οι επτά χαμένοι βαθμοί εντός έδρας.  Έδωσαν έξι αγώνες στο “σπίτι” τους και είχαν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, μια συγκομιδή που θέλει να βελτιώσει σίγουρα η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Σχετικά με τα εκτός έδρας ματς, ο Άρης έχασε 9 βαθμούς σε σύνολο επτά αγώνων. Ήταν οι ήττες κόντρα σε Ιωνικό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ένα άλλο στοιχείο που σχετίζεται με τους χαμένους βαθμούς και είναι άξιο αναφοράς, έχει να κάνει με την επιθετική συγκομιδή στα ματς στα οποία που ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει. Συνολικά, το σύνολο του Μάντζιου δεν νίκησε σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων στους πέντε δεν κατάφερε να σκοράρει και αυτό αποτέλεσε σημαντική αιτία για την απώλεια βαθμών.

Όλα αυτά αποτελούν το ερέθισμα για να καταφέρει ο Άρης να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός στον  β’ γύρο, αρχής γενομένης του αγώνα της Πέμπτης με τον ΟΦΗ.

To Top