ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Να σπάσει τη σύμβαση με τη Sportradar θέλει η Σούπερ Λίγκα

Τα χρόνια των παχιών αγελάδων έχουν παρέλθει προ πολλού. Σε μια εποχή που η Σούπερ Λίγκα επιδιώκει να μαζέψει από παντού τα έξοδά της, η σύμβασή της με τη Sportradar έχει αποδειχθεί στην πράξη, αν όχι ένα άσκοπο έξοδο, τουλάχιστον μια ανώφελη πολυτέλεια.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που με συγκεκριμένη στοχοποίηση υπάρχουν διαρροές για να προκαλείται μόνο και μόνο θόρυβος και να γίνεται ζημιά στο ποδοσφαιρικό προϊόν χωρίς να υπάρχουν στην πραγματικότητα ούτε καν ουσιαστικές ενδείξεις στοιχηματικής απάτης.

Η Σούπερ Λίγκα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, πριν από λίγες ημέρες έστειλε επιστολή στη ΕΠΟ για το όλο ζήτημα υπόψη του υπεύθυνου ακεραιότητας της ομοσπονδίας Δημήτρη Δαβάκη. Σε αυτό το έγγραφο, με κάθε επισημότητα, η διοργανώτρια της μεγάλης κατηγορίας εξέφραζε τη δυσαρέσκειά της για την ύπαρξη της σύμβασης με τη Sportradar, επισημαίνοντας ότι στο πρωτάθλημα Νέων δεν έχει λάβει ποτέ κάποια αναφορά, ενώ οι όποιες εκθέσεις της μεγάλης κατηγορίας ουδέποτε προχώρησαν στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, καταλήγοντας πάντα στο αρχείο.

Συνυπολογίζοντας ότι το κόστος της σύμβασης της Σούπερ Λίγκας και της Sportradar υπερβαίνει τις 80 χιλιάδες ευρώ, γίνεται αντιληπτό γιατί η διοργανώτρια αντιδρά δικαιολογημένα θεωρώντας την όλη υπόθεση… πεταμένα λεφτά.

Πάντως, υπάρχει και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Άνθρωποι της Σούπερ Λίγκας έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν τον υπεύθυνο ακεραιότητας της ΕΠΟ Δημήτρη Δαβάκη να επικαλείται πλήρη άγνοια της επιστολής όταν του τέθηκε το ζήτημα της μη απάντησης από πλευράς ομοσπονδίας στο επίσημο έγγραφο της διοργανώτριας του πρωταθλήματος.

To Top