Να την χαίρεστε την Σούπερ λίγκα του Κομπότη, των τραμπουκισμών και του Καραμελίδη στο «πανεπιστήμιο» της Λιβαδειάς!

Ο αγώνας στην Λιβαδειά ήταν ακόμη ένα μεγάλο «σχολείο» για τους κίτρινους. Πέρα από το αγωνιστικό, όπου τα μηνύματα της ομάδας του Άρη έδωσαν ελπίδα, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το ερώτημα: «αξίζει τον κόπο να προσπαθεί κάποιος, έστω και με τόσα προβλήματα, σε αυτήν την Σούπερ λίγκα;».

Δεν γνωρίζουμε αν πάρουμε ποτέ απάντηση, αλλά τα «μαθήματα» σε αυτό το «σχολείο» έμοιαζαν με… επαναληπτικά! Tι σχολείο δηλαδή; Πανεπιστήμιο έγινε.

Μάθημα 1ο : Τα διαπλεκόμενα

Το αφεντικό του Λεβαδειακού, ο εξαίρετος κύριος Κομπότης είναι… καθηγητής στο μάθημα αυτό. Παράγοντας «παντός καιρού» φρόντισε, όπως και χθες να δημιουργήσει πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα το κατάλληλο «περιβάλλον» για να ανθίσει το… λουλούδι του. Η ομάδα του.

Μάθημα 2ο : Χειρουργείο χωρίς αναισθητικό

Είναι συναφές και συμπληρωματικό του παραπάνω μαθήματος. Καθηγητής χθες ήταν ο Μάνταλος, στον… διδακτικό δρόμο που χάραξαν φέτος οι Καλογερόπουλος και Αρετόπουλος. Με τα σφυρίγματά τους κατάφεραν να «χειρουργήσουν» τον Άρης χωρίς αναισθητικό. Αν θα έπρεπε να καταγράψουμε θα είχαμε εξαντλήσει την… σχολική ύλη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Είμαστε σίγουροι ότι αν είχε το ΕΣΥ και η ελληνική ιατρική τέτοιους «λαμπρούς επιστήμονες» θα είχαμε θαύματα στην υγεία τω πολιτών!

Μάθημα 3ο : Τραμπουκισμοί

Το γήπεδο της Λιβαδειάς εξελίσσεται σε… πανεπιστήμιο στο μάθημα αυτό.  Απίστευτοι τραμπουκισμοί σε βάρος της διοίκησης του Άρη για μια ακόμη φορά στο «κάτι από» γήπεδο της Λιβαδειάς!

Η φιλοξενία και κάθε έννοια της πήγε περίπατο στην Λιβαδειά και δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι γηπεδούχοι έδειξαν τα «αισθήματά» τους για τους κίτρινους με τον χειρότερο τρόπο.

Πέτρες, μπουκάλια, νερό, ύβρεις ήταν τα… SOS, την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει SOS προ πολλού.

Μάθημα 4ο : Ανεπαρκείς διαιτητοπατέρες

Ο Καραμελίδης ως πρόεδρος της ΚΕΔ απέδειξε ότι στην Ελλάδα θέλει τέχνη να είσαι… διαιτητοπατέρας «παλιάς κοπής», προκειμένου να δουλεύεις προς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε δηλώσεις του έδειξε πρόσφατα υπέρμετρη «ευαισθησία». Μίλησε για τα υποτιθέμενα εγκλήματα του διαιτητή Κουκουλάκη στο παιχνίδι της Βέροιας κόντρα στον Αρη, στο οποίο κατά σύμπτωση, οι κίτρινοι είχαν… αδικηθεί!
Περιμένουμε λοιπόν είτε να μιλήσει για πραγματικές διαιτητικές «σφαγές», όπως αυτή του Μάνταλου και όχι για εικονικές, είτε να παραιτηθεί. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει…

Αυτά ήταν μερικά από τα «μαθήματα» που παρουσιάστηκαν στο «πανεπιστήμιο» της Λιβαδειάς.

Κύριοι του ποδοσφαίρου να τη χαίρεστε τη Σούπερ λίγκα. Άντε και με… μπάτσελορ!

 

 

To Top