Άνοιξε… λογαριασμό και ο Κανούλας, αν και ήθελε να το χαρεί με νίκη

Ο Σάκης Κανούλας πέτυχε το μοναδικό γκολ του Άρη στην Λιβαδειά στο ντεμπούτο του φέτος με τη φανέλα των κίτρινων.

Ο 20χρονος επιθετικός άνοιξε με τη σειρά του… λογαριασμό με τα γκολ, μια και χρίστηκε ο 5ος σκόρερ των κίτρινων φέτος. Με τον Άρη έχουν σκοράρει προηγουμένως οι Αγκάνθο (5 γκολ), Γιαννιώτας, Παπαστεριανός και Γκέσιος σε σύνολο εννιά γκολ.

Ο Κανούλας βέβαια, περίμενε να χαρεί το πρώτο γκολ του με την πρώτη ομάδα με μια νίκη, αλλά λογάριαζε χωρίς τον… Μάνταλο!

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της Λιβαδειάς: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ακόμη και με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Κοιτάμε τη συνέχεια και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε.

Οι απουσίες φάνηκαν. Όλα τα παιδιά όμως είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.  Το ίδιο ισχύει και για μένα. Ο Νταβίντ είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν η ομάδα μου έπαιρνε βαθμό ή βαθμούς»

To Top