Να… τριτώσει το καλό!

Ο Άρης μετρά δύο σερί νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο και στόχος σήμερα είναι η τρίτη διαδοχική νίκη. Κάτι που δεν έχουν καταφέρουν οι κιτρινόμαυροι τις προηγούμενες φορές.

Εφόσον ο Άρης κερδίσει σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο στο φετινό πρωτάθλημα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αγωνιστική του συγκομιδή τις τελευταίες αγωνιστικές, θέλοντας μάλιστα να μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Να τριτώσει το… καλό

Την τρίτη της νίκη απέναντι στην Scoda Ξάνθης αναζητά αύριο η Κ-17, η οποία στις 13.00 υποδέχεται στη Σουρωτή (αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας”) τους Ακρίτες για την 1η αγωνιστική του τρίτου γύρου. 

Οι “κίτρινοι” μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη στα τέρματα των Κιβρακίδη και Ιγνατίδη, μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς σε 10 αναμετρήσεις, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο μοιράζονται προσωρινά την πρωτιά στον όμιλο.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι το συγκρότημα του Τάσου Θέου είχε κερδίσει με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-0) και τα δύο παιχνίδια που έδωσε κόντρα στην ακριτική ομάδα για τους δύο προηγούμενους γύρους, με σκόρερ τους Ζήση (στις 2 Οκτωβρίου στη Σουρωτή) και Μπιμπισίδη (στις 20 Νοεμβρίου στην Ξάνθη), ενώ υπολείπονται ακόμα το ματς εναντίον της Δόξας Δράμας (για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου) και το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ (για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου). 

Εκτός αγωνιστικών πλάνων τέθηκαν οι τραυματίες Αλταλίκης και Μήτρου. Αναλυτικά, την αυριανή αποστολή απαρτίζουν οι Μαντής, Μαντζάρης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Ανδρεάδης, Κιβρακίδης, Μπελούλης, Φούσκας, Βαλαής, Τσιπούρας, Λεμονής, Βαρότσης, Βασιλούδης, Ιγνατίδης, Ζήσης, Πασχαλίδης, Χατζηνικολάου, Παπουτσής και Μαρινόπουλος.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Αναστασίου από την Ένωση Μακεδονίας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Γκόγκου και Γκέντζος από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top