ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νεβίνσκι: “Τα πάντα για την ανατροπή”

Ο τεχνικός της Γκόμελ Βλάντιμιρ Νεβίνσκι προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις για τη ρεβάνς.

“Αναλύσαμε το πρώτο παιχνίδι και θεωρούμε ότι το σκορ είναι βαρύ αλλά δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων. Έχουμε την πεποίθηση ότι θα κάνουμε τα πάντα αύριο για να μπορέσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι, γιατί όχι να πετύχουμε και τη μεγάλη ανατροπή.  Στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη και δεχτήκαμε πέντε γκολ. Στο αυριανό θα προσπαθήσουμε να τα περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό προκειμένου  να μην δεχτούμε τον ίδιο αριθμό τερμάτων. Έχω ξεχωρίσει την επιθετική γραμμή στον Αρη, έχει ικανούς παίκτες για το καλύτερο ανά πάσα στιγμή και πρέπει επίσης να το περιορίσουμε. Επίσης, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε και να τις μετουσιώσουμε σε γκολ.

Η Γκόμελ είναι μια καινούργια ομάδα, πρωταρχικός μας στόχος είναι να δέσουμε ως σύνολο. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 8η θέση του Πρωταθλήματος, δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχο αλλά θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα

Εύχομαι η ομάδα να είναι αυτή που θα περάσει στον επόμενο γύρο, αλλά είναι ο Αρης τότε εύχομαι ολόψυχα να προχωρήσει και να φτάσει μέχρι τους ομίλους».

 

To Top