ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη αγνοούμενη στη Μηχανιώνα

Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη Σταυρούλα Πιπερά, η οποία αγνοούνταν από τις 7 Σεπτεμβρίου 2016, μετά από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τον δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. 

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε πλούσια ρεπορτάζ, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων, προγνωστικά, αλλά και μία πληρέστατη σελίδα για Live Betting με προτάσεις από τους συντάκτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Omnibus Alert, η 53χρονη βρέθηκε από άνδρες του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Ποσειδίου Χαλκιδικής.

Η σορός της μεταφέρθηκε στα Ν. Μουδανιά.

“‘Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά για τον αδόκητο θάνατό της. Η εκλιπούσα είχε εξαφανιστεί στις 07/09/16 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της. Στις 13/09/16 ενεργοποιήθηκε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόπιστη μαρτυρία στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 801-700-7707. Τελικά, η σωρός της εντοπίσθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στις 18/09/16 σε θαλάσσια περιοχή του Ποσιδείου Χαλκιδικής” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

To Top