ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τα… cojones του Σανικίτζε μέσα στο Μαυροβούνιο και η αφιέρωση στους συμπατριώτες του! (photos)

Ο Βίκτορ Σανικίτζε πέτυχε ίσως το πιο κρίσιμι καλάθι στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ, μέσα στο Μαυροβούνιο όταν περίπου ενάμιση λεπτό πριν το τέλος με τρίποντο από τα 9 μέτρα έδωσε προβάδισμα με 84-85 στην Γεωργία, η οποία κέρδισε εν τέλει με 90-84 και προκρίθηκε στην τελική φάση.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προσφέρει ευκαιρίες για ταμείο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε πλούσια ρεπορτάζ, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων, προγνωστικά, αλλά και μία πληρέστατη σελίδα για Live Betting με προτάσεις από τους συντάκτες.

Ο ίδιος σχολίασε με μία λέξη την δική του προσπάθεια και… μάλλον έχει απόλυτο δίκιο σε ότι έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram. “Cojones”. Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε για να ποστάρει το βίντεο με το απίθανο τρίποντό του ο φόργουορντ του Άρη τον οποίο περιμένει πως και πως  ο Δημήτρης Πρίφτης στην Βενετία.

Cojones ??? ???

A video posted by Viktor Sanikidze (@sanikidze13) on

Για τους Γεωργιανούς η πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017 είναι σαφώς τεράστια επιτυχία, η οποία αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή επιτεύχθηκε στην έδρα του Μαυροβουνίου που ήταν το απόλυτο φαβορί για να περάσει (Τάνιεβιτς στον πάγκο και Βούτσεβιτς από ΝΒΑ, Τοντόροβιτς, Ντούμπλιεβιτς, Νίντχαμ στο ρόστερ του). Γι’ αυτό και ο Σανικίτζε βγήκε φωτογραφία μετά το τέλος του αγώνα δείχνοντας το σημείο από όπου “σκότωσε” τους Μαυροβούνιους και έκανε την αφιέρωση στους συμπατριώτες του! sanikidze_111_georgia

To Top