ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νετζήπογλου: “Είμαστε οικογένεια, μας.. μπριζώνει ο κόσμος”!

Ο Όμηρος Νετζήπογλου σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Flash 99,4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express”, μίλησε για τη φετινή προσπάθεια του Άρη, το οικογενειακό κλίμα, το… βάρος της φανέλας, αλλά και την πρόκληση της Εθνικής ομάδας.

Ερωτηθείς για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας είπε: “Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος, μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να φτάσουμε το σύλλογο εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια”.

Για το εάν αυτές οι νίκες τους έχουν ενθουσιάσει ανέφερε: “Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα γιατί μπορεί να γίνει ζημιά και να ξεφύγουμε απ΄ το στόχο μας”.

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο τόνισε:  “Παίξαμε καλή άμυνα αυτό μας βγήκε και στην επίθεση και μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος μας που μας δίνει ώθηση να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Ο κόσμος είναι μια πηγή ενέργειας. Μας… μπριζώνει, μας δίνει θάρρος για να δώσουμε ότι έχουμε και να φτάσουμε στο στόχο μας.

Για την διαιτησία είπε: “Ήταν μια διακοπή στην οποία εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε”.

Για τους πολλούς σκόρερ του Άρη σχολίασε: “Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα, ότι μας ζητήσει ο προπονητής θέλουμε να το βγάλουμε στο παρκέ”.

Σχετικά με τους Αμερικάνους και τη σχέση μεταξύ των μελών της ομάδας ανέφερε:  “Είμαστε μια οικογένεια έχουμε ένα φοβερό κλίμα, οικογένεια εντός κι εκτός παρκέ”.

Για την εθνική ομάδα στην αποστολή της οποίας συμμετείχε είπε: “Ευλογία. Το όνειρο κάθε παιδιού. Αυτή η συμμετοχή μου στην Εθνική μου δίνει κίνητρο για να δουλεύω συνέχεια και να βρίσκομαι στο πλευρό της γαλανόλευκης”.

Για το.. βάρος της φανέλας του Άρη ανέφερε: “Νιώθω μεγάλο κίνητρο όταν φοράω τη φανέλα του Άρη. Θέλω να δουλεύω κάθε μέρα και περισσότερο και με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω τα πάντα”.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του προπονητή του ότι η ομάδα βρίσκεται στο 60% της ετοιμότητάς της σχολίασε: “Έχουμε πολλά ακόμη να διορθώσουμε έχουμε δρόμο, ο στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και να κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

To Top