ΜΠΑΣΚΕΤ

Νετζήπογλου: “Να κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια! Θέλουμε τον κόσμο μας, ευθύνες από τη βράβευση”

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στο arisbc.gr για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας στα χέρια του, το βραβείο του καλύτερου νέου της περασμένης σεζόν.

Ο διεθνής γκαρντ του Άρη δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ:

«Η σεζόν στην Basket League ξεκινά με ένα μεγάλο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα Euroleague και γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας. Άλλωστε, και φέτος στόχος μας είναι να κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα».

Οι δύο αυριανοί αντίπαλοι βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω και στην πρεμιέρα της προηγούμενης σεζόν, με τον ΑΡΗ να κερδίζει με 81-71.

«Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει στο μυαλό του το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, με τον ίδιο αντίπαλο και πάλι σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Είναι διαφορετικές χρονιές, διαφορετικές καταστάσεις. Αυτό που μένει ίδιο είναι η νοοτροπία. Παρότι ο αγώνας δεν ξεκίνησε όπως θέλαμε, δεν τα παρατήσαμε. Αυτό είναι ένα από τα μότο μας και για φέτος: Να παλεύουμε μέχρι τέλους», τονίζει ο Νετζήπογλου.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; «Είναι μια ομάδα με βαθύ ρόστερ και μεγάλη ποιότητα. Για να χτυπήσουμε το παιχνίδι, πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα ατού του αντιπάλου και από κει και πέρα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση».

Ο 20χρονος γκαρντ έκανε το κάλεσμά του στον κόσμο του ΑΡΗ. «Είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος και περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να πετύχει ο ΑΡΗΣ σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall» και καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση».

Αντ’ επιλόγου, ο Νετζήπογλου αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν 2021-22, το οποίο πλέον βρίσκεται στα χέρια του«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ και όσους με ψήφισαν για το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της περιόδου 2021-22. Είναι μία διάκριση που με κάνει χαρούμενο, αλλά και με γεμίζει ευθύνες για τη συνέχεια».

ΑΡΗΣ ΚΑΕ MEDIA DAY

To Top