Νικήτας Ματθαίου: “Οι δεσμεύσεις μου για την ανάσταση του Άρη”

Ο Νικήτας Ματθαίου με επιστολή του στο PRESSARIS επιχειρεί να επικοινωνήσει με τους φιλάθλους του Άρη. Μιλάει για την «ανάσταση» του συλλόγου και καταθέτει τις δεσμεύσεις του ενόψει των εκλογών της ΚΜΑ.

Ο Ματθαίου είναι ένας από τους 19 υποψήφιους των εκλογών της 2ης Ιουλίου. Το PRESSARIS συνεχίζει να φιλοξενεί και θα φιλοξενεί μέχρι και την 1η Ιουλίου απόψεις, θέσεις, σχόλια των υποψήφιων για τις εκλογές της ΚΜΑ.

Οι υποψήφιοι μπορούν, μάλιστα, να στέλνουν στο [email protected] απόψεις, σχόλια, προτάσεις ενόψει των αρχαιρεσιών.

Αναλυτικά, οι θέσεις του Νικήτα Ματθαίου:

«Αγαπητοί Συναρειανοί,

Μετά από την πολυετή ενασχόλησή μου με τον Ερασιτέχνη Άρη, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, οι καταστάσεις μετά τη φυγή του κ. Κοντομηνά και την περίοδο Καραμπέρη – Τσαρούχα, η ΠΑΕ όπως όλοι γνωρίζετε έμεινε ακέφαλη από διοίκηση και καταχρεωμένη περίπου 22 εκατ. ευρώ. Τότε, το 2004 η ΠΑΕ Άρης μου έκανε την τιμή να γίνω πρόεδρος στην ομάδα που αγαπούσα και λάτρευα από μωρό παιδί. Το έργο μου ως πρόεδρος, και της διοίκησης, την εποχή εκείνη, ήταν τρομερά δύσκολο γιατί και τότε αντιμετωπίζαμε τα ίδια, σημερινά, οικονομικά προβλήματα.

Μετά από πολλούς αγώνες και θυσίες, κατάφερα με το τότε διοικητικό συμβούλιο να γίνει η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44, δεσμεύοντας ακόμα και τα περιουσιακά μου στοιχεία, τα οποία δεσμεύτηκαν αυτεπάγγελτα από το υπουργείο Οικονομικών (ΦΑΕ).

Παρά ταύτα κατάφερε μαζί με το συμβούλιο το υπέρογκο αυτό ποσό να γίνει διαχειρήσιμο και βιώσιμο για την ομάδα μας, 5.300.000 ευρώ για 10 χρόνια. Έτσι, λοιπόν, η ΠΑΕ εξυγιάνθηκε οικονομικά. Έπειτα, αφού κατά την γνώμη μου είχα επιτελέσει το σπουδαιότερο έργο για το καλό της ομάδας, κάνοντας ότι ήταν δυνατό να κάνω, βάζοντας τον καλύτερό μου εαυτό, παραιτήθηκα από την ΠΑΕ Άρης, με μια επιστολή παραίτησης που κοινοποιήθηκε αναφέροντας του λόγους για τους οποίους αποχώρησα.

Μετά από 8 χρόνια η ΠΑΕ έφτασε στο ίδιο ακριβώς οικονομικό αδιέξοδο, και μεγαλύτερο ίσως, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην χώρα. Θεωρώ, λοιπόν, καθήκον μου όπως και τότε, να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα, καταθέτοντας υποψηφιότητα για την ΚΜΑ, της οποίας το ΔΣ και της ΠΑΕ απέτυχε παταγωδώς στο έργο που της ανέθεσε ο λαός του Άρη.

Επειδή πιστεύω ότι η σωτηρία του Άρη μας (οικονομική ανάσταση) είναι καθαρά στα χέρια του λαού του Άρη και σε κανέναν άλλον, καλώ όλον τον κόσμο του Άρη σε συσπείρωση και δεσμεύομαι να κάνω τα αδύνατα δυνατά, για την επαναφορά της ομαλής λειτουργίας της ομάδας και έπειτα ότι θα ασκηθεί λεπτομερής και εξονυχιστικός έλεγχος για να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά τους ανήκουν και δημιούργησαν αυτό το τόσο μεγάλο οικονομικό πλήγμα στον Άρη μας.

Δεν θα μιμηθώ την ξύλινη γλώσσα κανενός. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σημασία έχουν οι πράξεις και επειδή η ιστορία έχει δείξει ότι κάνει τον κύκλο της και φτάσαμε στο ίδιο σημείο, η ιστορία θα ξαναδείξει ότι είμαι απόλυτα ικανός αυτά που λέω να τα πραγματοποιήσω με συνοδοιπόρο ολόκληρο το λαό του Άρη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΗΣ»

 

 

To Top