Νικηφόρο ντεμπούτο για την σκακιστική ομάδα

Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις, που άφησε η σκαστική ομάδα του Άρη, που ιδρύθηκε πριν από τέσσερις περίπου μήνες, στον πρώτο επίσημο αγώνα της το περασμένο σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του διασυλλογικού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ του Ερασιτέχνη: «Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για τη νεοσύστατη σκακιστική ομάδα του συλλόγου μας, η οποία επικράτησε με 5-3 της ομάδας “Ακαδημίες ΧΑΝΚ”, στον πρώτο επίσημο αγώνα της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα: Στην πρώτη έχασε ο Σταυρακάκης, στις 2-3-4 νίκησαν οι Βιδάλης, Λιάμος και Σταυριανός, στην 5η ισοπαλία η Κοκκώνη, στην 6η έχασε η Κωνσταντινίδου, στην 7η κέρδισε ο Κωνσταντινίδης και στην 8η ισοπαλία ο Τοπαλτζίκης. Την Κυριακή 19/1, στις 5 μ.μ., στην 2η αγωνιστική, ο ΑΡΗΣ αγωνίζεται στον Πολύγυρο.
(για τους μη γνώστες σημειώνεται ότι η νίκη στο σκάκι παίρνει 1 βαθμό, η ισοπαλία μισό βαθμό και η ήττα 0. Επιπλέον οι ομάδες έχουν μικτή σύνθεση με άνδρες, γυναίκες και προέφηβους/παίδες).

Να σημειώσουμε ότι η σκακιστική ομάδα, που δημιουργήθηκε πριν 4 μήνες, αφιερώνει τη νίκη αυτή (στον πρώτο επίσημο αγώνα που έδωσε!) σε όλους τους φίλους, φιλάθλους και οπαδούς του αιωνόβιου ΑΡΗ της καρδιάς μας».

To Top