Ξεχωρίζουν τέσσερις παίκτριες του Άρη

Μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, τέσσερις παίκτριες του Άρη είναι αυτές που ξεχωρίζουν στην κατηγορία των στατιστικών.

Συγκεκριμένα, η Όλιβερ είναι στην τέταρτη θέση της κατηγορίας των σκόρερ με συνολικά 208 πόντους, ενώ είναι πρώτη στην κατηγορία των ριμπάουντερ, καθώς έχει μαζέψει συνολικά 137 «σκουπίδια», όπως και η Χάρι του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, με την οποία μοιράζονται την κορυφή.  Επίσης, η 23χρονη φόργουορντ των «κίτρινων» βρίσκεται στη 2η θέση της κατηγορίας των μπλοκέρ, αφού έχει κάνει συνολικά 15, ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και η συναθλήτριά της στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, Εύα Κατωπόδη (7η με εφτά τάπες). Η Όλιβερ, όμως, ξεχωρίζει και στην κατηγορία των σουτ δύο πόντων, δεδομένου ότι έχει ποσοστό 52% ευστοχίας, γεγονός που της δίνει την 8η θέση στη σχετική κατηγορία.

Πέραν, όμως, των  Όλιβερ και Κατωπόδη, άλλες δύο παίκτριες του Άρη ξεχωρίζουν στις κατηγορίες των ατομικών στατιστικών. Πρόκειται για την  Ρούλα Μούλη και την αρχηγό της ομάδας, Νίκη Χατζάκου, με την πρώτη να είναι 6η στην κατηγορία των ασίστ με συνολικά 42 και τη δεύτερη να κατέχει τη 10η θέση με 32.

To Top