Νικολαΐδης: «Τεχνητή φουρτούνα η αγωγή Σκόρδα»

Την άποψή του για την αγωγή που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας κατά της Λέσχης Φίλων Άρη πήρε ο αντιπρόεδρος του φορέα, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον «Libero», τονίζοντας ότι «πέφτουν οι μάσκες» για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ…

Στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη σημείωσε: «Για τους ανθρώπους της Λέσχης, αυτή η εξέλιξη είναι πολύ μεγάλη δικαίωση για το ποιόν του Σκόρδα και για όσα λέγαμε. Την ημέρα που η ομάδα φάνηκε πως βρήκε τον αγωνιστικό της μπούσουλα, βρήκαμε κάτι να ασχολούμαστε. Οι φουρτούνες που περνά το μεγάλο καράβι του Άρη είναι τεχνητές ή τις φέρνει ο καιρός; Στόχος μας είναι η ενότητα του συλλόγου από τις εργασίες της Λέσχης άσχετα αν κάποιοι δεν τις εγκρίνουν, βάζουν υποψηφιότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου διαλέγει με πολύ μεγάλη σοφία και προσοχή την επόμενη μέρα του συλλόγου».

Σε ό,τι αφορά τις προθέσεις των εναγόντων, υποστήριξε: «Ακόμα και μετά τις ημέρες της γενικής συνέλευσης, είχα μιλήσει και εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για συμπεριφορές που δε συνάδουν σε σοβαρότητα και διάθεση για να βοηθηθεί ο σύλλογος. Τώρα επιβεβαιωνόμαστε. Στα μάτια πολύ κόσμου που δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει, τώρα πέφτουν οι μάσκες. Καταλαβαίνουν για το αν κάποιοι θέλουν το καλό του συλλόγου. Το ζήτημα είναι το τι ρόλο ήθελε ο συγκεκριμένος κύριος να διαδραματίζει η Λέσχη. Παρακολουθούσα τακτικές και έκτακτες γενικές συνελεύσεις. Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούσε η Λέσχη Φίλων Άρη ήταν να ακουστούν ορισμένα μεταγραφικά πλάνα. Ήταν ένα ‘χειροκροτητήριο’ που διατυμπανίζεις πως έχεις τη στήριξη του κόσμου».

Για τις διεκδικήσεις της πλευράς Σκόρδα μέσω της αγωγής, σχολίασε: «Κάθε άλλο παρά ανησυχία μας φέρνει αυτή η αγωγή. Έχουμε καταφέρει να τριπλασιάσουμε τα μέλη της Λέσχης και να κάνουμε πιο συνειδητοποιημένους αυτούς που εγγράφηκαν. Βάλαμε μία τάξη και μέσω αυτής καταφέραμε να μη μιλάμε αόριστα και να έχει συνεχώς ανοδική πορεία ο Φορέας. Υπάρχουν αρκετές ασάφειες. Για παράδειγμα ο κ. Σκόρδας δε δικαιούνταν να μιλήσει 20 λεπτά στη γενική συνέλευση, καθώς δεν ήταν επικεφαλής ψηφοδελτίου. Είχε πέντε λεπτά για να κάνει προεκλογικές εξαγγελίες. Ήταν εκτός ημερησίας διάταξης. Ήθελε να ασχοληθεί με τα οικονομικά πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης. Ο κ. Γρόλλιος, μέσα στο πολεμικό κλίμα που επικρατούσε στην Λέσχη κατάφερε να επιβάλει την τάξη».

Όσον αφορά τις κινήσεις που θα ακολουθήσει η Λέσχη Φίλων Άρη, ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο είπε: «Όλα τα χαρτιά που έχουν ζητηθεί, ήδη έχουν μαζευτεί και δεν υπάρχει πρόβλημα για την εγκυρότητα των διαδικασιών. Όλα υπάρχουν καταγεγραμμένα. Δεν έχουμε πρόβλημα να τα προσκομίσουμε οπουδήποτε χρειαστεί για να πιστοποιηθεί η καλή λειτουργία του Φορέα και το θέμα να θεωρηθεί λήξαν. Ωστόσο, ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ποιος κάνει τι και για ποιους λόγους».

Καταλήγοντας για το συγκεκριμένο θέμα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης υπογράμμισε: «Κάποιοι που αποτελούν παρελθόν, μόνο χαμένοι δε μπορούν να βγούνε από το να συζητιέται το όνομά τους. Μιλάμε για επιχειρηματίες, που στο όνομα του Άρη δουλεύουν. Και καλά κάνουν, αλλά όλα έχουν όριο. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες και όλοι να αντιληφθούν τι συμβαίνει. Προφανώς στεναχωριέται πάρα πολύ ο πρώην πρόεδρος, που δε μπορεί να έχει το αξίωμα που είχε στο σύλλογο και με αυτές τις ενέργειες προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Με την εμφάνιση της ομάδας στο Ηράκλειο, πήραμε χαρά. Αυτό που ζητούσαμε το είδαμε στο γήπεδο του ΟΦΗ. Η ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έπαιξε για τη νίκη και μόνο αυτή. Όσο μπορούμε να γνωρίζουμε από μπάλα, βλέπουμε ότι στις μέρες που ήρθε ο νέος προπονητής έχει γίνει δουλειά στην ομάδα και ο καθένας έχει βρει το ρόλο του στο γήπεδο. Η κατάσταση μόνο ανοδική μπορεί να είναι. Κι αυτό, παρότι έχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια, εκτός έδρας με τον Πανιώνιο που καίγεται για βαθμούς και εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, που είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία».

To Top