Νιουκάστλ: Έξαλλοι οι οπαδοί, χρεώθηκαν τα διαρκείας της επόμενης σεζόν!

Κατακραυγή υφίστανται οι ιθύνοντες της Νιουκάστλ από τους έξαλλους οπαδούς της, οι οποίοι χρεώθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, την ώρα που μοιάζει αμφίβολο να υπάρξουν αγώνες με γεμάτες εξέδρες μέχρι το 2021.

Η διοίκηση του Μάικ Άσλεϊ στη Νιουκάστλ δεν σταματά να εξαγριώνει τους οπαδούς της ακόμα και στο μεταίχμιο της επικείμενης αλλαγής ιδιοκτησίας.

Δεν φτάνει μόνο που οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις Καρακάξες δεν έχουν λάβει ακόμη   τα χρήματά τους πίσω λόγω των κλειστών γηπέδων στο υπόλοιπο της σεζόν, ήρθε και νέα χρέωση αναφορικά με αυτά της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ένωσης υποστηρικτών του κλαμπ. υποστηρίζεται ότι η Νιουκάστλ εξακολουθεί να παίρνει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των κατόχων για τα εισιτήρια της σεζόν 2020-2021, η οποία τουλάχιστον στο πρώτο της μισό μοιάζει αδύνατον να διεξαχθεί με γεμάτα γήπεδα.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες των Μάγκπαϊς υπερασπίστηκαν το κλαμπ απαντώντας πως δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη στην πολιτική που θα ακολουθήσουν αναφορικά με την προσέλευση, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται και από την ανάληψη της ιδιοκτησίας από τους Σαουαδάραβες, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

To Top