Νιόπλιας: «Πολύ αμφίρροπο το ματς με τον Άρη»

Ο Νίκος Νιόπλιας αναγνωρίζει τη δυναμική του Άρη, αλλά επεσήμανε πως ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστικός το βράδυ της Δευτέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Δευτέρας (13/9, 19.30), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας, έπλεξε το εγκώμιο των «κίτρινων», αλλά επεσήμανε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί.

«Έχουμε έναν αντίπαλο που είναι πάρα πολύ καλός. Ποιοτική ομάδα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Είναι ένα παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει ένας μαραθώνιος. Κανείς δεν ξέρει πώς θα κυλήσει, ούτε να μαντέψει πως θα κυλήσει. Σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε τόσο καιρό. Και ο Άρης δουλεύει καιρό και έχει πλεονέκτημα γιατί έχει δώσει δύο ευρωπαϊκά ματς. Είναι λίγο πιο μπροστά από εμάς σε σχέση με τον αγωνιστικό ρυθμό. Δεν λέει κάτι αυτό όμως. Θα υπάρχει άγχος και από τις δύο ομάδες. Η έδρα του Άρη είναι σημαντική για την ομάδα του. Ξέρουμε που πάμε και ποιον θα αντιμετωπίσουμε και δεν μένει παρά να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί».

To Top