«Νιώθω ακόμα δυνατός»

Tο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Θοδωρής Μποζίδης από την αρχή του 2013 δεν τον πτοεί, ώστε να συνεχίσει να παίζει βόλεϊ.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο διεθνής πασαδόρος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ και τόνισε πως πέρασε ένα εφιαλτικό τετράμηνο, αναφέρθηκε την προετοιμασία που ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα και περιμένει την πρόταση του Άρη για να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στους «κιτρινόμαυρους».

«Ήταν ένα εφιαλτικό τετράμηνο. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ άσχημα. Χάσαμε τον Σαμαρά και ξαφνικά καθηλώθηκα στο κρεβάτι. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και για ένα μήνα ήμουν ξαπλωμένος. Μετά, είχα πρόβλημα στο πόδι. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Πονούσα διπλά. Από τη μία είχα το πρόβλημα υγείας και από την άλλη “πονούσα” που δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα», ήταν οι αρχικές του δηλώσεις.

Έχεις αρχίσει προετοιμασία;

«Το τελευταίο διάστημα αισθάνομαι και πάλι πολύ καλά. Ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στα πόδια και, μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα είμαι πανέτοιμος».

Νιώθεις δυνατός να συνεχίσεις στα 40 σου;

«Φυσικά. Έχω καλή φυσική κατάσταση και, σίγουρα, μπορώ να προσφέρω. Σίγουρα, τα χρόνια περνάνε, αλλά μετράει πολύ η υποδομή ενός αθλητή και, κυρίως, η καρδιά».

Θα μείνεις στον Άρη;

«Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Αν μου κάνει πρόταση να μείνω, θα το συζητήσουμε. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε εκπληκτικό πρώτο γύρο, πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Αν δεν τραυματιζόμουν, ίσως και να μπαίναμε στην τετράδα του πρωταθλήματος, διότι, όπως αποδείχτηκε, όλες οι ομάδες στηρίχτηκαν σε δύο πασαδόρους. Από τον Ιανουάριο, ο Άρης έπαιζε με μοναδικό πασαδόρο τον Χαριτωνίδη που και αυτός, λόγω μεγάλης επιβάρυνσης, “έσφιγγε τα δόντια” και έπαιζε. Θεωρώ πως η φετινή ομάδα του Άρη ήταν από τις καλύτερες, με πολύ πάθος και ψυχή».

To Top