ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νιώπας: «Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Άρης»

O ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, για τα επεισόδια που έγιναν στην κλήρωση του πρωταθλήματος, τα πενιχρά έσοδα των ομάδων και για το ποιος είναι φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.  

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τα επεισόδια που έγιναν στην κλήρωση του πρωταθλήματος: «Ολα έγιναν γρήγορα και ξαφνικά. Ηταν άσχημη εμπειρία, άσχημη κατάσταση. Δεν ήταν κάτι όμορφο. Δεν είδα κάποιον που να μην τρομοκρατήθηκε. Στην αρχή έπεσαν πυροτεχνήματα. Ωστόσο, είδαμε τύπους με κράνη να σπάνε ότι βρουν μπροστά τους. Ανθρωποι να τρέχουν να σωθούν. Ημασταν ίσως και λίγο τυχεροί, αφού υπήρχε τρόπος διαφυγής. Ηταν ανοικτός χώρος, πηδήξαμε κάποιους φράκτες. Ηταν μόνο πέντε ανθρώπους της ασφαλείας. Εμείς ήμασταν πιο πίσω. Απογοητεύτηκα. Για την όλη κατάσταση. Που θα πάμε; Υπήρχαν παιδιά, οικογένειες, γυναίκες. Ηταν κάτι όμορφο. Και… ξαφνικά έγινε αυτό. Ξενερώνει κάποιος. Σκέφτομαι πολλά από χθες (σ.σ. τη Δευτέρα). Οχι να εγκαταλείψω, αλλά που θα πάει; Το πρόβλημα μεγαλώνει».

Για τα πενιχρά έσοδα των ομάδων: «Είμαστε αρχές Σεπτεμβρίου και δεν υπάρχει κάλυψη. Υπάρχουν κάποιοι χορηγοί, όχι όμως κεντρικός χορηγός, αλλά είναι διαφορετικά να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα. Θέλουμε μία καλή πορεία, αλλά κοστίζει πολλά λεφτά. Δεν μπορούμε για άνοδο. Τα ταξίδια μόνο κοστίζουν συντηρητικά 60-70.000 ευρώ. ΙΚΑ και ασφάλειες, στις 90.000 ευρώ. Χωρίς τα λεφτά από συμβόλαια. Αν πάρουμε φέτος, 150.000 ευρώ θα είμαστε ευχαριστημένοι. Εισιτήρια δεν υπάρχουν. Το γηπεδάκι μας έχει κόσμο, αλλά και τα ιστορικά σωματεία δεν έχουν κόσμο. Οχι ο Αρης. Ξεκινάμε με Λαμία, αλλά δεν πάω ξανά στην κλήρωση. Είναι δύσκολο πρόγραμμα».

Για το ποιος είναι φαβορί για την άνοδο: «Αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο Άρης»

To Top