ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στη λίστα του Άρη και ο Φακούντο Πάρα

Την περίπτωση του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Λάρισας και του Αστέρα Τρίπολης εξετάζει τις τελευταίες μέρες ο Άρης. Ο λόγος για τον Φακούντο Πάρα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Ραφαέλα της Αργεντινής και ενδιαφέρει τους “κιτρινόμαυρους” για την ενίσχυση της επίθεσής τους με δεδομένη την επιθυμία του Νίκου Αναστόπουλου να αποκτηθεί ένας φορ περιοχής.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Οι επαφές πρόκειται να δρομολογηθούν άμεσα, καθώς η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών, εκπνέει την Παρασκευή το μεσημέρι. Παράλληλα, με την περίπτωση του 31χρονου φορ, εξετάζονται και άλλες 2-3 περιπτώσεις παικτών για την ίδια θέση.

Το βιογραφικό του Πάρα

Ο Αργεντινός γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 1985 και είναι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς τη διετία 2007-2009 αγωνίστηκε με την Λάρισα που εκείνη την εποχή ήταν στη Σούπερ Λιγκ, ενώ είχε παίξει και σε τρία Ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντιπάλους την Γερμανική Νυρεμβέργη, την Ολλανδική ΑΖ Αλκμαάρ και την Αγγλική Έβερτον. Με τη φανέλα της Λάρισας, αγωνίστηκε συνολικά σε 67 παιχνίδια σκοράροντας 15 φορές.

Ο Φακούντο Πάρα ξεκίνησε την καριέρα του και στη συνέχεια έγινε επαγγελματίας στην Τσακαρίτα, όπου συνολικά σε 128 αγώνες σημείωσε 37 γκολ, ενώ έπαιξε στην Ιντεπετιέντε για δύο χρόνια (2010-2012 σκοράροντας 24 φορές σε 82 αγώνες).

Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 έπαιξε στην Ιταλική Αταλάντα (14 αγώνες-2 γκολ), ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε και πάλι στην Αργεντινή παίζοντας ξανά στην Ιντεπεντιέντε με την οποία πανηγύρισε 9 γκολ σε 29 συμμετοχές. Ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης (2014-15), όπου έπαιξε σε 36 ματς και σκόραρε 8 φορές. Πέρσι, επέστρεψε ξανά στην πατρίδα του για την Ατλέτικο Ραφαέλ συμμετέχοντας σε 17 ματς, με απολογισμό 2 τέρματα. 

 

To Top