Νιώπας: “Δεν παραχωρώ το ΑΦΜ” – Καρανικόλας: “Έγινε επαφή, αλλά το θέμα έκλεισε”

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο 48ωρο σύμφωνα με τα οποία έγιναν συναντήσεις των ανθρώπων του Αιγινιακού με μέλη της οικογένειας του Άρη, ήταν επόμενο να αναστατώσουν τους κιτρινόμαυρους.

Το Αθλητικό Metropolis μετέδωσε πριν από λίγο ότι ο Γιάννης Νιώπας, ιδιοκτήτης του Αιγινιακού ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ΑΦΜ της ομάδας της Πιερίας, ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να παραχωρεί τον ΑΦΜ στον Άρη για τη νέα σεζόν. Παράλληλα τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει με τον Αιγινιακό με στόχο τον πρωταθλητισμό.

“Δεν υφίσταται πλέον θέμα. Ο κ. Νιώπας είχε κάποιες επαφές, αλλά πλέον δεν υπάρχει θέμα. Ούτε περί παραχώρησης του ΑΦΜ, ούτε περί συγχώνευσης. Η ομάδα συνεχίζει ως έχει, να μην ανησυχούν ο κόσμος του Αιγινίου. Ούτε από το Αιγίνιο θα φύγουμε, ούτε χρώματα θα αλλάξουμε. Στο Αιγίνιο θα παίζουμε και του χρόνου και θα έχουμε πάλι πρωταγωνιστικές βλέψεις” δήλωσε στο Thessports ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Γιώργος Καρανικόλας.

Μάλιστα το ίδιο σάιτ αναφέρει ότι: “Επικοινωνήσαμε και με τον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, ο οποίος μας είπε όλα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγινιακός”.

To Top