«Ξανθός»: «Αναλαμβάνω τον Άρη, εάν φύγουν όλοι αυτοί που θέλουν να τρώνε…»!

Ο Γιάννης Ιωαννίδης για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής εμπλοκής του στα κοινά του Άρη, λίγες μέρες, μετά την πρόταση που του έγινε από μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Ο «ξανθός» έχοντας στο πλευρό του, τον Άγγελο Σπυρίδωνα, έδωσε το παρών στο γεύμα του απερχόμενου προέδρου του ΑΣ Θωμά Γιώτα και μίλησε επί παντός επιστητού. Αφού έκανε μια αναδρομή στα όσα έγιναν στις εκλογές για την περιφέρεια, δεν έκρυψε την πίστη του, ότι την Κυριακή, μπορεί να είναι αυτός ο νικητής.

Φυσικά αναφέρθηκε στα της… οικογένειας του, του Άρη και τα όσα ακούστηκαν και ακούγονται τον τελευταίο καιρό. «Η προοπτική να επιστρέψω στον Άρη υπήρχε και υπάρχει… Αλλά πώς θα αναλάβω τον Άρη; Υπάρχουν άτομα που λειτούργησαν προς όφελος τους και σε βάρος του συλλόγου. Αν φύγουν όλοι αυτοί που θέλουν να… τρώνε, γιατί όχι, δεν θα είχα πρόβλημα να αναλάβω» ήταν τα αποκαλυπτικά του λόγια.

Ο “ξανθός” δεν έκρυψε την πικρία του για την άδικη, όπως είπε κριτική από την οικογένεια του Άρη... “Στεναχωριέμαι, δεν μπορώ να το αντέξω όταν ακούω ‘Ιωαννίδη ζούμε στον τάφο, να σε δούμε…’. Δηλαδή ο Ιωαννίδης δεν προσέφερε στην ομάδα; Αλλά δυστυχώς έχουμε κοντή μνήμη”, όπως είπε και συμπλήρωσε: “για το πώς σώθηκε ο Άρης πέρσι, έχουμε πολλά να πούμε. Ξέρουμε όλοι πώς σώθηκε και τι έγινε, αλλά δεν χρειάζεται τώρα κάτι περισσότερο. Να ρωτήσω κάτι: ο Άρης δεν θα είναι ωφελημένος με Ιωαννίδη περιφερειάρχη;”.

Σε ότι αφορά το θέμα των χρεών τόνισε: “Ο πρωθυπουργός θα είναι κοντά στον Άρη. Ήδη γνωρίζει για τη ρύθμιση των χρεών. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν και με μένα… Αλλά μόνο στον Άρη μιλάμε και λέμε πράγματα δημόσια. Δεν χρειάζονται τώρα λόγια, αλλά πράξεις”.

Στο σημείο αυτό ο Θωμάς Γιώτας παρενέβη και απαρίθμησε μια σειρά περιπτώσεων όπου ο “ξανθός”: “έβαλε πλάτη για τον Άρη. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει όλος ο κόσμος του Άρη…Έχει προσφέρει και θα προσφέρει. Είτε είναι περιφερειάρχης είτε όχι. Το στοίχημα της οικογένειας του Άρη είναι να τον κάνει να νιώσει και πάλι ότι είναι στο σπίτι του και στην οικογένεια του”.

To Top