Νοκ άουτ η Ρεάλ! Μονομαχία τίτλου Μπάρτσα-Ατλέτικο (video)

«Αποχαιρέτησε» τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα η Ρεάλ! Η «βασίλισσα»… κάηκε κόντρα στη Βαγιαδολίδ (1-1) κι άφησε σχεδόν μόνες τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να… σφαχτούν για την κούπα.

Ιδανική αυτόχειρας παρουσιάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στην ύστατη προσπάθειά της για την ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Μαδριλένοι μετά τη «γκέλα» κόντρα στην Βαλένθια, άφηναν ξανά δύο βαθμούς, αυτή την φορά στην έδρα της Βαγιαδολίδ, με το τελικό 1-1 και πλέον ο τίτλος μοιάζει… μακρινό όνειρο!

Ένα αποτέλεσμα που άφησε τη «βασίλισσα» στην τρίτη θέση με 84 βαθμούς, στο -4 απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης και στο -1 απ’ την Μπαρτσελόνα, δύο στροφές πριν το φινάλε. Κάτι που αποδεικνύει πως πλέον χρειάζεται κάτι σαν… θαύμα! Το ντέρμπι ανάμεσα σε Καταλανούς και «ροχιμπλάνκος» την τελευταία αγωνιστική στο «Καμπ Νου» θα κρίνει -λογικά- και το ποιος θα πάρει τον τίτλο, με τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν το 2×2 για να στεφθούν πρωταθλητές.

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Σιμεόνε μπορεί να το σηκώσει πρόωρα, αν τυχόν δηλαδή το προσεχές σαββατοκύριακο νικήσει την Μάλαγα και η Μπάρτσα δεν κάνει το ίδιο κόντρα στην Έλτσε, διαφορετικά θα πάει για δύο αποτελέσματα στην Βαρκελώνη.

To Top