Αποφάσισαν κοινή δράση για επενδυτή: μένει να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη!

Στα… γραπτά ξεκαθαρίστηκε τις τελευταίες τρεις μέρες για ακόμη μια η διάθεση όλων εμπλέκονται με τον Άρη, να συμμετέχουν σε μια κοινή δράση, προκειμένου να βρεθούν επενδυτικά κεφάλαια που θα εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα του συλλόγου. Ήρθε η ώρα να περάσουν όλοι από τη θεωρία στην πράξη!

Στην κοινή ανακοίνωση ΚΜΑ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ τονίστηκε επί λέξει:  “Αποφασίστηκε κοινή δράση σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, οι οποίες έχουν κοινό παρανομαστή την άμεση εξεύρεση επενδυτικών κεφαλαίων, σε ορισμένο χρονικό ορίζοντα, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε περίπτωση. Παρουσιάστηκαν επίσης όλες οι κινήσεις που έχουν ήδη γίνει προς την κατεύθυνση αυτή”.

Είναι καταγεγραμμένο λοιπόν, ότι ο Άρης έχοντας πιάσει πάτο αυτήν την στιγμή, μόνο με την έλευση “ζεστού χρήματος” -και μάλιστα άμεσα- μπορεί να έχει ελπίδες βιωσιμότητας. Το θέμα είναι πώς θα γίνει αυτό πράξη. Ζητούνται τα “επενδυτικά κεφάλαια”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, χωρίς να καταγραφεί μέχρι πότε είναι αυτός ο “χρονικός ορίζοντας”. 

Όλα δείχνουν πάντως ότι οι μέρες μέχρι την 31η Μαΐου θα είναι και οι πλέον αποφασιστικές, αφού η κλεψύδρα γυρίζει ανάποδα, ήδη… Στην ανακοίνωση άλλωστε έγινε και λόγος για κινήσεις που έχουν γίνει, χωρίς να κατονομάζονται συγκεκριμένα.

Με τον Άρη στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του, η μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη είναι αυτή που “καίει” και αναμένεται με αγωνία από τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας.

To Top