Για το γόητρο, την φανέλα και τον… προσωπικό εγωισμό!

Ο Άρης φιλοξενεί σήμερα (17.30) τον Ολυμπιακό στον δεύτερο αγώνα της σειράς στην α’ φάση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχος είναι η ομάδα να αφήσει πίσω της ένα τετραήμερο πολύ άσχημο και να παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που είχε δώσει όραμα στον κόσμο στα τέλη Δεκέμβρη…

Είναι πιθανό το σημερινό να είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Αγωνιστικά η ομάδα απέτυχε να πετύχει τον στόχο της, να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας στα δύο τελευταία παιχνίδια της πολύ άσχημη εικόνα.

Οι παίκτες θέλουν σήμερα έστω και απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο να βγάλουν πάθος, διάθεση, να δείξουν ότι έχουν κίνητρο, να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο, έναν κόσμο που πικράθηκε από τα αποτελέσματα με Κολοσσό και Ολυμπιακό και ειδικά με την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο στο ΣΕΦ.

Προβλήματα υπάρχουν, καθώς ο Σάσα Βεζένκοφ από χθες είναι εξαιρετικά αμφίβολος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο. Λογικά δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα, ενώ χθες έμεινε εκτός προπονήσεων και ο νεαρός Κώστας Μήτογλου.

 

To Top