Οδός: Άρης… Δικαστηρίων – Αριθμός: χάθηκε το μέτρημα!

Ο Άρης για άλλη μία φορά “μετακομίζει” στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης… Ο κιτρινόμαυρος σύλλογος ήταν άλλωστε τα τελευταία χρόνια η “χαρά” των δικηγόρων!

Το σημερινό (νέο) ραντεβού (χάθηκε το… μέτρημα πόσα είναι μόνο τους τελευταίους μήνες) με τον Λάμπρο Σκόρδα, έχει δοθεί για το πρωί στις 11, οπότε και θα συζητηθεί η νέα αίτηση αναστολής, αλλά και της αγωγής, κατά της απόφασης του ΑΣ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες αντικατέστησε τη δική του διοίκηση με αυτήν του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Στο πλευρό του πρώην προέδρου θα είναι και ο Νικήτας Ματθαίου. Οι δυο τους, μαζί με τον νομικό, Κώστα Παπαδόπουλο, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες επιστροφής στα γραφεία της οδού Αλκμήνης.

Χθες, η πλευρά Σκόρδα κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία δεν έχουν ισχύ οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης του Φεβρουαρίου, μέχρι την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε και θα εκδικαστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο!

Κομβικό σημείο το δικαστήριο της 13ης Μαΐου, όπου εκδικάζεται και η αίτηση αναστολής της απόφασης 559/14 , βάση της οποίας διατάχθηκε η απομάκρυνση Σκόρδα από την ΠΑΕ.

Για την ιστορία, υπάρχουν ουκ ολίγα ασφαλιστικά μέτρα από τη μια και την άλλη πλευρά στη “μάχη” της εξουσίας και φυσικά οι μαζικές μηνυτήριες αναφορές από τον Σκόρδα σε πρώην μέλη των διοικήσεων από το 2009, αλλά και παχυλά αμειβομένων πρώην υπαλλήλων.

 

To Top