«Νοοτροπία νικητή» αναζητούν οι γυναίκες

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, που ξεκινά αύριο, Κυριακή. Οι «κίτρινες» ταξιδεύουν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τις Κρήσσες Ρεθύμνου στις 13:00 και ο προπονητής, Ηρακλής Μακρίδης, δήλωσε στο PRESSARIS ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρεμιέρα.

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με καλή ψυχολογία και πολλή διάθεση», είπε στην αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας, δώσαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια στα οποία δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα. Πλέον, έχουμε καταλήξει σε ένα βασικό κορμό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο αυριανός αντίπαλος, οι Κρήσσες Ρεθύμνου, είναι μία «νεοφώτιστη» στην Α’ κατηγορία ομάδα και ο κ. Μακρίδης είχε να σχολιάσει τα εξής: «Πιστεύω πως θα υπάρχει ενθουσιασμός στην αντίπαλη ομάδα, καθώς πρόκειται να δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα, θα έχει ένα κίνητρο παραπάνω λόγω του γεγονότος ότι αντιμετωπίζει μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Ίσως παίξει ρόλο και η έδρα, αλλά όλα αυτά λέγονται στη θεωρία. Η πράξη διαφέρει κατά πολύ, καθώς όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Αν παρουσιαστούμε καλά εμείς, πιστεύω πως δε θα έχουμε πρόβλημα».

Όσο για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, ενόψει πάντα της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο τεχνικός του Άρη ανέφερε: «Πρόκειται για μία ομάδα που αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρές παίκτριες. Υπάρχουν, φυσικά, δύο – τρεις έμπειρες, αλλά οι περισσότερες είναι μικρές σε ηλικία. Έγιναν οι κατάλληλες προσθήκες και πλέον, μετά από πολλή δουλεία είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας».

Η ομάδα πέρυσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις προς το τέλος της χρονιάς. Για τη φετινή σεζόν και για τους νέους στόχους της ομάδας, ο κ. Μακρίδης δήλωσε: «Στόχος μας φέτος είναι να βρεθούμε ένα κλικ πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι. Αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει, είναι να δημιουργήσουμε στην ομάδα προϋποθέσεις πρωταθλητισμού. Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση και να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή. Όλα αυτά, βέβαια, χρειάζονται χρόνο και υπομονή για να επιτευχθούν. Εμείς δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο».

To Top