Φραγκιάς: “Κάναμε την υπέρβασή μας”

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Βασίλης Φραγκιάς μετά το τέλος του αγώνα. Πώς να μην είναι αφού ο Κολοσσός έφυγε για πρώτη φορά νικητής από τη Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο;

Ο τεχνικός του Κολοσσού ευχαρίστησε τους παίκτες του λέγοντας πως “έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε εικόνα του Άρη από τους αγώνες του με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι αυτοί οι αγώνες ενδεικτικοί… Θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, μας πίεσε ο Άρης όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά είχαμε την συγκέντρωση να αντέξουμε και να κάνουμε την υπέρβαση, να κερδίσουμε τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Μπορεί να μην έχει φέτος την δυναμικότητα άλλων χρόνων, αλλά για μας που είμαστε από την επαρχία είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε”.

Πρόσθεσε πως “οι τρεις Αμερικανοί μας πανηγύρισαν τη νίκη ίσως και πιο πολλοί από τους Έλληνες, προσπαθούσαν ακόμα και από τον πάγκο να βοηθήσουν τα παιδιά που ήταν μέσα και έπαιζαν και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, δείχνει ότι είμαστε ομάδα. Θα κοιτάξομε το επόμενο παιχνίδι με τη Δράμα από αύριο, γιατί οι αποστάσεις εκτός των δύο μεγάλων είναι πολύ μικρές και μπορεί να βλέπεις κάθε βδομάδα ανατροπές και εκπλήξεις”.

Αναφέρθηκε και στον Άρη λέγοντας πως “ξέραμε ότι ο πιο έμπειρος παίκτης του Άρη είναι ο Ταπούτος. Εμείς έχουμε αρκετά παιδιά που έχουν παίξει χρόνια στην Α1 και ξέρουν τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι ξένοι του Άρη είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά έρχονται πρώτη φορά από την Αμερική και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Υπό αυτή την έννοια η μια ομάδα ήταν πιο έτοιμη βάσει υλικού και αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο μέσα στο παιχνίδι”.

To Top