Ντάγκας: «Συγκράτησε τον ψαρά ότι έβλεπε στεριά και έλεγε πως θα καταφέρει να βγει έξω»

Στις σκέψεις που έκανε ο 62χρονος ψαράς, φίλος του Άρη, ο οποίος τελικά μετά από πέντε μέρες μάχη με τα κύματα κατάφερε να βγει ζωντανός, αναφέρθηκε ο Νίκος Ντάγκας.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Αγία μίλησε για την εξαφάνιση του 62χρονου ψαρά, ο οποίος ξεκίνησε να ψαρεύει από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής και αγνοούνταν για πέντε μέρες και τελικά βρέθηκε στην Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101.7:

•Σχετικά με την εύρεση του αγνοούμενου ψαρά:

«Οι ψυχικές και οι σωματικές ανάγκες του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλες όταν υπάρχει θέληση για ζωή. Ένας άνθρωπος ήταν για πέντε μέρες στο νερό, με το άγχος της επιβίωσης, χωρίς νερό και τροφή και τελικά κατάφερε να βγει σώος και σε πολύ καλή σωματική κατάσταση. Τελικά μάλλον όλοι μας μπορούμε αρκεί να θέλουμε. Αυτό που τον συγκράτησε είναι ότι έβλεπε δεξιά και αριστερά στεριά και φανταζόταν ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να βγει έξω».

•Αναλυτικότερα:

«Ο ίδιος ο ψαράς μόλις βγήκε στη στεριά είπε ότι ήταν τρία μέτρα από την ακτή όπου ψάρευε ερασιτεχνικά. Κάποια στιγμή, φύσηξε ένας πολύ δυνατός αέρας, ένα μπουρίνι και τον τράβηξε κατευθείαν μέσα. Εφόσον λοιπόν είχε απομακρυνθεί δεν μπορούσε να κολυμπήσει και αφέθηκε στα κύματα ενώ προσπαθούσε να μείνει πάνω στη βάρκα».

To Top