ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πουλιανίτης: «Γνωρίζω το μέγεθος του Άρη και θα συμβάλλω για μία επιτυχημένη σεζόν»

Ο Στέλιος Πουλιανίτης επέστρεψε στον Άρη και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. Μιλώντας στο arisbc.gr, δηλώνει ανυπόμονος για τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία του κόσμου στο Αλεξάνδρειο τη φετινή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας, πρόσωπα και καταστάσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι της προσπάθειας του Άρη για να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια», τονίζει ο 26χρονος γκαρντ.

Αναφορικά με τη νέα χρονιά, επισημαίνει: «Δημιουργείται ένα ως επί το πλείστον νεανικό σύνολο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες για να φανεί τι μπορούμε να πετύχουμε. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Γιάννη Καστρίτη, μετά τη συνύπαρξή μας στα Τρίκαλα και την Κύμη. Ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλλω ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή του κόσμου και στα γήπεδα του μπάσκετ και ο Στέλιος Πουλιανίτης γνωρίζει τι σημαίνει αυτό για τον ΑΡΗ και το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. «Είναι πολύ σημαντικό που αναμένεται να έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο αθλητισμός «πόνεσε» από τις άδειες κερκίδες πέρυσι. Ο Άρης και το Αλεξάνδρειο ίσως περισσότερο, αφού είναι γνωστό ότι ο κόσμος μας είναι παραδοσιακά και μαζικά δίπλα στην ομάδα. Φέτος, που θα τον έχουμε ξανά μαζί μας, θα έχουμε και ένα παραπάνω όπλο, μία μεγαλύτερη ώθηση για να κάνουμε κάτι καλό. Έχει αποδειχτεί πως όταν ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος, μπορεί να πετύχει πολλά».

To Top