Ντέιβις: “Οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο!”

Κυρίαρχο θέμα των ξένων -κυρίως- παικτών του Άρη στα πηγαδάκια που στήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ήταν η παρουσία των φιλάθλων σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Οι μνήμες άλλωστε από το παιχνίδι στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ και η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου ήταν νωπές στο μυαλό των παικτών οι οποίοι σε ακόμα ένα ματς δεν έπαιξαν μόνοι τους.

Χαρακτηριστικό άλλωστε το σχόλιο του Μπου Ντέιβις στο twitter: «Ακόμα μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο». Αντίστοιχα ήταν και τα σχόλια των υπόλοιπων αμερικάνων έξω από την Καλαμίτσα κατά την διάρκεια της αναχώρησής τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καβάλας αντιμετώπισαν τις προκλήσεις των αστυνομικών της περιοχής οι οποίοι δεν τους άφηναν να περάσουν τα πανό.

Η πόλη της Μακεδονίας ήταν το ζέσταμα για αυτούς καθώς το πρόγραμμα για την συνέχεια ανέφερε ανεφοδιασμό στην Θεσσαλονίκη και ξανά στο αμάξι για το κυρίως γεύμα και το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top