Πέμπτη σερί νίκη για την ΑΕΚ

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ΑΕΚ, που λύγισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Στους άλλους δύο αποψινούς αγώνες για τη 13η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ατρόμητο 3-1 και η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Λεβαδειακό.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ επικράτησε χάρη σε τέρμα του Χοσέ Κάρλος (15′) και αυτογκόλ του Πάντου (52′). Για τους φιλοξενούμενους, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο Κώτσιος μείωσε στο 73′, αλλά η πίεσή τους για ισοφάριση στο φινάλε δεν απέδωσε καρπούς.

Ο διαιτητής Γιάχος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Χοσέ Κάρλος, Αραμπατζή, Φεγκρούς, Λίλα, Ανδράλα, Μπεσέρα και Μπουζίντ.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Κάρλος, Μπέλεκ, Κλωναρίδης (61′ Ρίκκα), Σιαλμάς (66′ Τσίτας).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Μπουζίντ, Σκούφαλης, Βάντερσον, Ζαϊρί, Πατσατζόγλου (22′ Ανδράλας).

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-1

Με μια μικρή βοήθεια από το διαιτητή, ο ΠΑΟΚ επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας επί του Ατρόμητου με 3-1 στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με φάουλ του Λίνο στο 19′ και έκαναν το 2-0 με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Αθανασιάδης έπειτα από επαφή με τον Ζουέλα και εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια.
Οι Περιστεριώτες μείωσαν στο 60′ με τον Μπρίτο, αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε το προβάδισμα και σφράγισε το «τρίποντο» με τον Αθανασιάδη στο 92′.

Ο διαιτητής Τριτσώνης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μαλεζά, Μπάλλα, Πίτου Γκαρσία, Μήτρογλου και Σφακιανάκη.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (69′ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (73′ Ίβιτς), Βιεϊρίνια, Λάζαρ (90′ Αρίας), Αθανασιάδης, Έτο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (85′ Μακρής), Μπάλλας, Γιαννούλης (46′ Σφακιανάκης), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (53′ Αναστασάκος).

ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες στα Πηγάδια, αυτή τη φορά η Ξάνθη περιορίστηκε στην ισοπαλία 1-1 με το Λεβαδειακό, αφού μάλιστα κινδύνεψε με εντός έδρας ήττα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 74′ με πλασέ του Βασιλείου, αλλά η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπόρεσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει, με προβολή του Μαρκόφσκι στο 83′.

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κουκουλάκη είδαν οι Βασιλακάκης, Κόρμπος, Κοιλιάρας, Τομάς, Μελισσάς, Κυριακίδης και Φαβάλι.

Οι συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ:Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (70′ Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι, Πόι (63′ Σουάνης), Ντάνι , Μάνταλος (53′ Μαρσελίνιο)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος (93′ Μαχαίρας), Κόρμπος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος (42′ λ.τρ. Ζουρούδης), Κοιλιάρας (77′ Σάντσεζ).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top