ΜΠΑΣΚΕΤ

Νταλό στο PRESSARIS: “Χρειαζόμασταν τον Λευτέρη και τα… καταφέραμε!”

Ο Μπορίς Νταλό μίλησε στο PRESSARIS στη διάρκεια της χθεσινής Aris Open Day για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους, τα συναισθήματά του, για τον ποδοσφαιρικό Άρη, αλλά και για την ανάγκη που είχε το ρόστερ να έχει τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ανέφερε αρχικά πως «νιώθω πολύ καλά,  δουλεύουμε δυνατά στις στις προπονήσεις, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα γιατί παίζω μπάσκετ και ακόμα περισσότερο που βρίσκομαι στον Άρη. Είναι ένας σπουδαίος και ιστορικός σύλλογος, μια μεγάλη ομάδα για αυτό νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ.

Για το πώς προσπάθησε να πείσει τους ΜακΓκι και Κάιζερ να έρθουν στην ομάδα: «Παίζαμε αντίπαλοι πέρσι και όταν μάθαμε ότι μπορεί να είμαστε συμπαίκτες στον Άρη μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα. Και για αυτό προσπάθησα και εγώ με τον τρόπο μου να τους φέρω στον Άρη, όμως χρειαζόμασταν και τον Λευτέρη (Μποχωρίδη) και τελικά τα… καταφέραμε».

Σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξει ο Άρης, ο Νταλό παρουσιάζεται συνειδητοποιημένος: «Έχουμε καλή χημεία, συνεχίζουμε έτσι, όμως θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί όλη τη χρονιά. Μπορεί τώρα να είμαστε καλά, όμως γνωρίζουμε πως θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε και αυτές τις καταστάσεις. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει να είμαστε και πάλι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε».

“Τρελός και παθιασμένος ο κόσμος του Άρη”

Για την προετοιμασία και τον κόσμο: «Κάναμε σκληρή προετοιμασία, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε στόχους, θέλουμε να τους πετύχουμε και δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρω πως η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, όμως φέτος χτίζουμε κάτι καινούριο και ελπίζω πως οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας για να μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι».

Όσον αφορά τη σχέση του με τον ποδοσφαιρικό Άρη; «Απόλαυσα την εμπειρία (στο Καυτανζόγλειο). Είμαι συνηθισμένος από το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, όμως εδώ ο κόσμος είναι τρελός και πολύ παθιασμένος με τον Άρη. Η (ποδοσφαιρική) ομάδα τα πάει πολύ καλά και επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο, όσο μπορώ θα βρίσκομαι κοντά της και θα την παρακολουθώ».

To Top