ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαβιέρ Ματίγια: Στις 10 κορυφαίες μεταγραφές Ισπανών στο εξωτερικό!

Ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στην πορεία Ισπανών παικτών στο εξωτερικό έκανε αφιέρωμα στις 10 καλύτερες μεταγραφές αυτού του καλοκαιριού και συμπεριέλαβε τον Χαβιέρ Ματίγια μέσα σε αυτές.

Ο Ισπανός μέσος του Άρη είναι ίσως ο “αφανής” εργάτης στο χώρο του κέντρου. Μπορεί τα φώτα να πέφτουν στον Μπρούνο Γκάμα και τους άλλους επιθετικούς, ωστόσο ο Ματίγια είναι ένα “στοίχημα” που κερδίζεται από τον Πάκο Ερέρα και τον Άρη, διότι προερχόταν από περιόδους με λίγα παιχνίδια λόγω τραυματισμών και αποδεικνύει στο γήπεδο την χρησιμότητά του και την ποιότητα που διαθέτει.

To Migrantes Del Balon ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αφού είχε 10 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν με τη Νάστιτς της Ταραγόνα, ο Χαβιέρ Ματίγια υπέγραψε στον Άρη, πλαισιώνοντας το πρότζεκτ του Πάκο Ερέρα στην Ελλάδα. Ο μέσος από το Τολέδο ήδη έχει αποδείξει την ικανότητά του να ηγηθεί της ομάδας που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία, ξεκινώντας βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια και έχοντας πολύ καλή απόδοση στο 4-2-3-1 του Ερέρα. Στη Θεσσαλονίκη, ο Ματίγια είναι χρεωμένος και ως αμυντικός μέσος, κάτι που του επέτρεψε να δώσει και την πρώτη του ασίστ στη σεζόν, στη πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία”.

To Top