Νταμαρλής: “Συμπαγής ομάδα που θα τρέχει συνέχεια…”

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής μίλησε για το… τρέξιμο που θα ρίχνει η ομάδα του Άρη σε όλα τα παιχνίδια, απένειμε τα εύσημα στους οπαδούς που βρέθηκαν στη Βουλγαρία και υποσχέθηκε προσπάθεια από όλους για να μην περάσει ο Άρης τα περσινά.

Ο νεαρός μέσος του Άρη τόνισε πως “έχουμε δείξει διάθεση, θα είμαστε ομάδα που θα τρέχει, άλλωστε είμαστε νεαρή ομάδα, αυτό βγάζουμε στο γήπεδο. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Αυτά τα φιλικά γίνονται για να βγούμε από τον ρυθμό των προπονήσεων, να λυθούν τα πόδια μας και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Για την καλή αμυντική λειτουργία στα δύο πρώτα φιλικά σχολίασε πως “είμαστε συμπαγής ομάδα. Το παν είναι να μη δεχθείς γκολ. Έχουμε καλούς επιθετικούς και ο Μιχάλης (Μανιάς) και τα άλλα παιδιά και θα έρθουν τα γκολ”.

Για την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης είπε ότι “όλοι θα παίξουν με όλους, εμείς θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να φέρουμε το διπλό…”.

Για την παρουσία του κόσμου στο Λόβετς είπε πως “έχουν δείξει οι οπαδοί μας ότι είναι κοντά όπου και να παίζει η ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα φέτος για να μη ξαναπεράσουμε τα ίδια με πέρσι, να είμαστε δεμένοι, όλοι να κοιτάξουν το καλό του Άρη”.

 

To Top