ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νταρίντα και επιθετικός σε πρώτο πλάνο

Ανοιχτός είναι ο δρόμος για την μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον Άρη. Αναμένεται πλέον να κορυφωθούν οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και ο 32χρονος Τσέχος διεθνής μέσος να αφήσει τη Χέρτα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Άρης συνεχίζει τις μεταγραφικές του ζυμώσεις και σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σημειώνοντας επίσης ότι θα χρειαστεί και ποσό αποζημίωσης από τους «κίτρινους» στη Χέρτα Βερολίνου.

Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι κινούνται για την ενίσχυση της επίθεσης. Ασχέτως με την περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και της πιθανής επιστροφής του στον Άρη, ο Άλαν Πάρντιου θέλει στο ρόστερ και έναν… κλασικό σέντερ φορ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι κιτρινόμαυροι κοιτάνε προς Ισπανία προκειμένου να βρούνε τον εκλεκτό.

Τα ονόματα από την Ιβηρική που υπάρχουν στο τραπέζι των συζητήσεων είναι πολλά. Σίγουρα όμως στην εξίσωση πριν την τελική απόφαση θα μπουν τόσο το ποσοστό ετοιμότητας του παίκτη που θα αποκτηθεί, όσο και το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να βρίσκεται στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου.

To Top