ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντεμπουτάρει ο Κέλι σήμερα με τα κιτρινόμαυρα

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη θα κάνει σήμερα ο Τζέιμς Κέλι, ο οποίος παρότι έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, δηλώνει «παρών» και έτοιμος για τη μάχη κόντρα στο Λαύριο.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του Άρη, αντικαθιστώντας τον Μάικλ Φίνκε και προσθέτοντας περισσότερη δύναμη και όγκο στις στις γραμμές των ψηλών. Αυτό που θέλει να πάρει ο Καστρίτης από τον Κέλι είναι να γεμίσουν οι χώροι στη ρακέτα τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, να υπάρχει ένα εξτρά στήριγμα κοντά στο καλάθι, καθώς επίσης να γίνει καλύτερη δουλειά στον τομέα των ριμπάουντ.

Ο ίδιος πάντως, αν και έκανε μόλις δύο προπονήσεις δείχνει «διψασμένος» για δράση και θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τη νέα του ομάδα. «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα την οποία έχω δει σε βίντεο και εικόνες» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κέλι, γνωρίζοντας παράλληλα πως τα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα από την σκληρή δουλειά.

Σαφώς και έχει τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να παίξει, όμως και ο ίδιος και ο Γιάννης Καστρίτης θα πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα συναισθήματα και να τα εναρμονίσουν στις ανάγκες του σημερινού αγώνα…

To Top