ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεμπούτο Κλόμπουτσαρ με… θετικά μηνύματα

Νέο πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι του Αλεξάνδρειου ήταν ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ.

Ο Σλοβένος ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, κράτησε τον Άρη στο -15 κι ήταν αυτός του έδωσε ανάσες στις κρίσιμες στιγμές.

Σε μια πρώτη… μπασκετική ανάγνωση έδειξε ότι θα έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα, μια και το όνομα του είχε πέσει στο… τραπέζι όταν ανακινήθηκε το θέμα Λόκετ.

Ξεκάθαρα έδειξε ότι μπορεί να καλύψει το κενό ως παίκτης της δικής του προσωπικότητας και εμπειρίας που μπορεί να λειτουργήσει όταν “καίει” η μπάλα και να δώσει λύσεις στην ομάδα με αθόρυβο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία έχει να κάνει με συμβόλαιο ενός μήνα και οψιόν ανανέωσης για πέντε μήνες. Αυτό θα κριθεί από την παρουσία του στο διάστημα του ενός μήνα κι αν ικανοποιήσει δεν αποκλείεται να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Σλοβένος είχε απασχολήσει και πριν λίγες μέρες τους κιτρινόμαυρους για την θέση του Λόκετ, όμως τώρα ήρθε να αντικαταστήσει τον Χάνλαν.

Εφόσον ο Κλόμπουτσαρ ικανοποιήσει και θέλει να τον κρατήσει ο Άρης θα πρέπει να αποφασιστεί  η αποχώρηση ενός ξένου, μια και με τον Χάνλαν και τον Κέλι, θα έχει επτά ξένους (το όριο είναι έξι, ανεξάρτητα εάν είναι Αμερικάνοι ή κοινοτικοί).

To Top