Ντεμπούτο Μίνιτς στον πάγκο σε αγώνα… δίχως αύριο με τον ΚΑΟΔ!

Ο Άρης πλήρωσε την περασμένη βδομάδα το άδειο Αλεξάνδρειο, την κακή εμφάνιση παικτών και τεχνικού τιμ και υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Κολοσσό. Σήμερα (18.00) περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ είναι πιο δύσκολος από αυτόν της περασμένης βδομάδας, αλλά ο Άρης έχει σήμερα και τον κόσμο στο πλευρό του και καινούριο προπονητή στον πάγκο του.

Ο ΚΑΟΔ είναι καλύτερη ομάδα από τον Κολοσσό, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με θετικό ρεκόρ (7-6) στο τέλος του α’ γύρου και είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ο Άρης είναι από τις δυσάρεστες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, παρότι έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου με δύο μεγάλες νίκες, πρέπει όμως να κάνει τέτοιες και στην Α1. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετράει δύο σερί ήττες και είναι με την πλάτη στον τοίχο, αν θέλει να ελπίζει σε μια θέση στην πρώτη εξάδα που ήταν και ο στόχος της διοίκησης όταν ξεκίνησε η χρονιά.

Ο Μίλαν Μίνιτς κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη στη δεύτερη θητεία του, έχει όμως προβλήματα σοβαρά να αντιμετωπίσει. Καταρχήν όπως ο ίδιος είπε δεν ήξερε το 60% των παικτών, ουσιαστικά τώρα μαθαίνει την ομάδα του, ενώ έχει και απουσίες. Ο Νίκος Γκίκας και ο Ζήσης Σαρικόπουλος είναι εκτός δράσης, ο Κώστας Χαρίσης έκανε μόλις δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και δεν είναι απολύτως έτοιμος. Αυτά είναι προβλήματα, όχι όμως δικαιολογίες για τον Άρη που θα πρέπει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί και να πετύχει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2014.

 

To Top