Ντε Γιονγκ: «Όχι» της Μπαρτσελόνα στα 60+10 εκατ. της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά κοντά σε deal

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την πρώτη επίσημη κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ με αρχική πρόταση στα 60 εκατ. ευρώ συν δέκα σε μπόνους. Αρνητική η απάντηση των Μπλαουγκράνα αλλά το χάσμα δεν είναι αγεφύρωτο.
Μετουσίωσε σε επίσημη πρόταση το «φλερτ» προς τον Φρένκι Ντε Γιονγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά και τη φημολογούμενη επικοινωνία του Έρικ Τεν Χαγκ με τον Ολλανδό μέσο, οι Κόκκινοι Διάβολοι κατέθεσαν την πρώτη προσφορά προς την Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έφτασε τα 60 εκατομμύρια ευρώ συν δέκα σε μπόνους.

Η απάντηση των Μπλαουγκράνα ήταν αρνητική στην αρχική πρόταση, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και η διαφορά στο οικονομικό δεν είναι αγεφύρωτη. Οι Καταλανοί έχουν καταστήσει σαφές το τελευταίο διάστημα πως είναι ανοιχτοί στην πώληση του 25χρονου μέσου μια και ο Τσάβι δεν τον υπολογίζει ως κομβικό παίκτη στα πλάνα του, ώστε ο σύλλογος να εξοικονομήσει χρήματα για τις μεταγραφές του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ίσως και του Μπερνάρντο Σίλβα.

To Top