Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρώτος στόχος ο Μέινσλαντ-Νάιλς

Ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς είναι η πρώτη προτεραιότητα στο μεταγραφικό παζάρι για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Άρσεναλ για την απόκτηση του 24χρονου Άγγλου μπακ-χαφ.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγαίνει στο μεταγραφικό παζάρι με μπάτζετ περίπου στα 125 εκατομμύρια ευρώ και ο πρώτος «στόχος» της φέρεται να είναι ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Mirror» σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, ο 24χρονος μπακ-χαφ της Άρσεναλ αποτελεί προτεραιότητα για τους Κόκκινους στην προσπάθεια να ενισχυθούν ενόψει της επιστροφής τους στην Premier League και μάλιστα, έχουν ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τους Κανονιέρηδες για την απόκτησή του.

Η πλευρά των Λονδρέζων δείχνει θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς μπακ-χαφ, ο οποίος έχασε σταδιακά τη θέση του στο rotation με την έλευση του Μίκελ Αρτέτα και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με τη μορφή δανεισμού. Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη υπολογίζεται περίπου στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Φόρεστ ευελπιστεί πως θα κλείσει το deal και με λιγότερα. Ο Μέιτλαντ-Νάιλς, πέντε φορές διεθνής με τα Τρία Λιοντάρια, χαίρει της εκτίμησης και του Στιβ Κούπερ, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν στις μικρές εθνικές της Αγγλίας.

To Top