Ντε Γιόνγκ: “Τιμή μου να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο”

Ο μέσος του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, θα βρει απέναντι του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ολλανδός δηλώνει περήφανος που θα τον αντιμετωπίσει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

H κληρωτίδα ανέδειξε ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι για τα προημιτελικά του Champions League με την Γιουβέντους και τον Άγιαξ να υπόσχονται θέαμα και ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. O παίκτης του “Αίαντα”, Φρένκι Ντε Γιονγκ,  θα αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Ολλανδό να μοιάζει ενθουσιασμένος με την ιδέα να αγωνιστεί απέναντι στον σταρ της Γιουβέντους.

“Όταν ήμουν 10-12 χρονών ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Τώρα για μένα θα είναι τιμή να τον αντιμετωπίσω από κοντά.” δήλωσε ο 21χρονος παίκτης του Άγιαξ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ θα αντιμετωπίσει τον Ρονάλντο, αλλά από τον επόμενο χρόνο, βέβαια, πρόκειται να είναι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι. Ο μικρός του Άγιαξ έχει ήδη πωληθεί στην Μπαρτσελόνα για 75.000.000 ευρώ και θα ενταχθεί στους “Μπλαουγκράνα” μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

To Top