ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιγκινί: Δύο γκολ, εύστοχο πέναλτι σε μία ακόμα “γεμάτη” εμφάνισή του με τον Άρη

Έλειψε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και χθες αποδείχθηκε γιατί η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Νικολά Ντιγκινί τα έκανε… σχεδόν όλα χθες! Σκόραρε δύο γκολ σε ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά με τον Άρη (έχει σκοράρει δύο στο Κύπελλο), πέτυχε το πρώτο του εύστοχο τέρμα με πέναλτι στη Σούπερ Λιγκ (σκόραρε με πέναλτι απέναντι στον Εργοτέλη για το Κύπελλο) και έφτασε στα έξι γκολ, ένα λιγότερο από τον Γιουνές και δύο από τον Ματέο.

Ο Γάλλος εξελίσσεται στον πιο σταθερό παίκτη του φετινού Άρη και στο τελικό “ταμείο” δεν αποκλείεται να αποδειχθεί η πολυτιμότερη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού.

Φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του το τελευταίο διάστημα, έχασε κάποια γκολ που ενδεχομένως θα μπορούσε να σκοράρει αν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, όμως και πάλι είχε μία “γεμάτη” εμφάνιση με την ομάδα, όπως και στο προηγούμενο ματς που αγωνίστηκε, με την ΑΕΚ, όπου δεν σκόραρε αλλά είχε δύο ασίστ.

Περισσότερα από ένα γκολ σε έναν αγώνα στη Σούπερ Λιγκ, είχε σκοράρει με την φανέλα του Ατρόμητο κόντρα στον Πλατανιά δύο φορές! Στο 4-1 στις 22/4/18 πέτυχε χατ τρικ, ενώ στο 4-1 στις 30/4/17 πέτυχε δύο.

 

 

 

To Top