ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε απόσταση βολής από την 4η θέση ο Άρης: Η επόμενη αγωνιστική και το κρίσιμο ματς!

Η χθεσινή επιβλητική νίκη του Άρη σε συνδυασμό με την ήττα του Ατρόμητου από την ΑΕΚ στο Περιστέρι την Κυριακή, έχει φέρει τους “κιτρινόμαυρους” σε απόσταση βολής από την 4η θέση!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη μείωσαν στο -3, καθώς έχουν μέχρι στιγμής 40 βαθμούς, έναντι 43 της ομάδας του Περιστερίου. Την επόμενη αγωνιστική, την τελευταία μέρα του Μαρτίου, ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Ολυμπιακό. Η ευκαιρία του Άρη να πιάσει από την επόμενη κιόλας αγωνιστική τον Ατρόμητο στην 4η θέση, εφόσον οι Περιστεριώτες ηττηθούν και οι “κιτρινόμαυροι” κερδίσουν τους Κρητικούς.

Άλλωστε η αγωνιστική που ακολουθεί από αυτή, η 27η θα είναι θεωρητικά εύκολη υπόθεση για τον Ατρόμητο που υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός τον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν, όμως, πως την 28η αγωνιστική με αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ο Άρης και με τα αποτελέσματα μέχρι τότε και για τους δύο να πηγαίνουν βάση λογικής, οι “κιτρινόμαυροι” με νίκη επί του Ατρόμητου στον πλέον κρίσιμο αγώνα (14/4), θα είναι βαθμολογικά πάνω από αυτούς ή στην χειρότερη ισόβαθμοι, αν και πρέπει να καλύψουν το 4-2 του πρώτου γύρου.

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων μέχρι το τέλος της σεζόν:

26η αγωνιστική

Άρης-ΟΦΗ

Ολυμπιακός-Ατρόμητος

27η αγωνιστική

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης

Παναθηναϊκός-Άρης

28η αγωνιστική

Άρης-Ατρόμητος

29η αγωνιστική

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός-Άρης

30ή αγωνιστική

Άρης-Ξάνθη

Ατρόμητος-ΟΦΗ

ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ “ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ” ΤΟΥ 2019-2020

Πρωταθλητής Ελλάδας: 2ος προκριματικός γύρος Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)

2ος στη βαθμολογία: 2ος προκριματικός γύρος Champions League (μονοπάτι μη πρωταθλητών)

3ος στη βαθμολογία: 2ος προκριματικός γύρος Europa League

4ος στη βαθμολογία: 2ος προκριματικός γύρος Europa League

Κυπελλούχος Ελλάδας: 3ος προκριματικός γύρος Europa League

*Αν ο κυπελλούχος έχει εξασφαλίσει “εισιτήριο” Champions League, τότε το “εισιτήριο” του κυπέλλου πηγαίνει στον 3ο της βαθμολογίας και ο 5ος της βαθμολογίας παίρνει “εισιτήριο” για τον 2ο προκριματικό γύρο Europa League

To Top