ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντιγκινί και Ιντέγε οι δυο που ανησυχούν περισσότερο τις αντίπαλες άμυνες!

Δύο ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τη μερίδα του λέοντος αναφορικά με τις τελικές προσπάθειες της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Νικολά Ντιγκινί και Μπράουν Ιντέγε είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Έχουν σκοράρει από τρία γκολ ο καθένας, σε σύνολο 22 τελικών ενεργειών έκαστος. Επί της ουσίας, σκοράρουν με ποσοστό 1 γκολ ανά 7.3 τελικές προσπάθειες. Αρκετά χαμηλά…

Μάλιστα, οι δύο παίκτες συνολικά στη Super League, σε αυτή την κατηγορία, των τελικών προσπαθειών, με τις 22 που έχουν βρίσκονται μαζί στην 6η θέση.

Έπειτα από τους δύο, ο Φετφατζίδης ακολουθεί στον Άρη με 11 τελικές προσπάθειες και ένα γκολ, ο Ματίγια με 1 γκολ σε 10 τελικές και ο Γκάμα που έχει το καλύτερο ποσοστό, καθώς σκοράρει ένα γκολ ανά 3 τελικές προσπάθειες, αν από τα τρία που έχει πετύχει τα δύο είναι με πέναλτι.

Ο Λούκας Σάσα έχει 2 γκολ σε 8 τελικές προσπάθειες, ενώ δύο γκολ έχει πετύχει και ο Φραν Βέλεθ, αλλά σε μία λιγότερη (7).

 

 

To Top