ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιγκινί: “Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, καλό για την ψυχολογία μας”

Ο Νικολά Ντιγκινί πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και υπογράμμισε πως αυτή η νίκη δεν αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια, αλλά τονώνει την ψυχολογία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε αρχικά: “Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι και το κάναμε με πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, κάνοντας ευχαριστημένους τους φιλάθλους μας”.

Για το αν δίνει επιπλέον κίνητρο για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: “Δεν χερειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο για τέτοια παιχνίδια, αλλά είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας. Είναι καλό για την ψυχολογία μας, σκοράραμε και κάποια γκολ, γιατί υπήρξε κριτική μετά την ήττα μας από τον Βόλο”.

Ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει τις δύο βδομάδες της διακοπής και απάντησε: “Δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας για να οργανωθούμε καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές συγκεκριμένες στιγμές και φάσεις διευκολύνουν ή όχι. Το πρώτο γκολ σήμερα ήταν από λάθος αντιπάλου, ενώ με τον ΟΦΗ η πρώτη καλή φάση πήγε στο δοκάρι. Ήμασταν καλά οργανωμένοι σήμερα, πετύχαμε γκολ και πήραμε μια νίκη που χρειαζόμασταν”.

Για το ότι αγωνίζεται συνεχώς παρότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στη θέση του σχολίασε: “Έχουμε παίκτες με ποιότητα και ο συναγωνισμός κάνει καλό όλους μας. Εγώ προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ο προπονητής αποφασίζει αν θα παίξω και που, εγώ θέλω να παίζω για να βοηθήσω την ομάδα”.

To Top