ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ: “Η τέλεια μέρα για μας!”

Ο Λίντσεϊ Ροζ ήταν από τους “πυλώνες” της άμυνας του Άρη σήμερα, μια άμυνα που δεν απειλήθηκε από τον Παναθηναϊκό και συνέδραμε στην πρώτη νίκη της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Είναι η τέλεια μέρα για μας! Κερδίσαμε το πρώτο μας παιχνίδι, δεν δεχθήκαμε γκολ και κανείς δεν υστέρησε σήμερα. Δεν μας αρέσει να δεχόμαστε γκολ. Το πρώτο σημαντικό σήμερα είναι η νίκη, αλλά από εκεί και πέρα είναι επίσης σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, τονώνει την αυτοπεποίθηση, ειδικά τη δική μου που είμαι αμυντικός”.

Αν αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα και για το επόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: “Βέβαια και θα μας βοηθήσει, αλλά θα ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και με την συνεχόμενη δουλειά για να βελτιώνουμε την απόδοσή μας ώστε να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα”.

Για την αλλαγή του προπονητή σχολίασε: “Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί έφυγε ο προπονητής, αλλά σήμερα ξέραμε ότι είτε με, είτε χωρίς προπονητή, θα έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι και αυτό κάναμε”.

To Top