ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Η νίκη είναι των παικτών, ευχαριστώ τον κόσμο, δεν θα παραμείνω πρώτος προπονητής…”

Ο προπονητής του Άρη στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Τόλης Τερζής, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου για την σημερινή μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου, η νίκη είναι δική τους κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που είναι είτε εντός ειτε εκτός έδρας στο πλευρό μας. Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική και στα 90 λεπτά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, είχαμε τέσσερα γκολ, μπορούσαμε κι άλλα γκολ, αμυντικά δεν νιώσαμε κίνδυνο, εκτός από μία-δύο φάσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και το βγάλαμε στο γήπεδο”.

Για το τι άλλαξε στην ομάδα: “Την πρώτη εβδομάδα δεν είχαμε ματς, δουλέψαμε αρκετά καλά και κάναμε πολλές κουβέντες κι εγώ και ο Άγγελος. Να τους φύγει λίγο το άγχος από τα άσχημα αποτελέσματα. Την δεύτερη εβδομάδα, με τους διεθνείς, επικεντρωθήκαμε καθαρά στο ματς, τον είδαμε πολλές ώρες, τον γνωρίζαμε καλά. Ξέραμε ότι θα αλλάξει και την διάταξή του. Αυτά που κάναμε στην προπόνηση τα είδαμε και στο γήπεδο, γι αυτό και πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη”.

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας: “Oχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση…”.

Για τον Βέλεθ: “Για να τον προστατέψουμε γιατί έλλειπε καιρό. Είχαμε και αυτή την δυνατότητα λόγω του σκορ”.

Για την αποτελεσματικότητα: “Tα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι, ο ΠΑΟ και στο προηγούμενο ματς τα έκανε με τον ΟΦΗ. Αν κάνεις λάθος, πρέπει να έχει και ο άλλος την ποιότητα να τα εκμεταλλευτεί”.

 

 

 

To Top