Χωρίς κατηγορία

Ντομπρασίνοβιτς αντί Καλαϊτζίδη στη συνέντευξη: “Δεν αλλάζει κάτι, είμαστε το ίδιο – Νίκη σε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους”

O Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έδωσε τελικά το παρών στη συνέντευξη τύπου αντί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, παρά το… δεύτερο “ντεμπούτο” του στον πάγκο του Άρη μετά από 138 μέρες.

“Συγχαρητήρια για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Καλό παιχνίδι, ειδικά κάποια διαστήματα του αγώνα ήμασταν πολύ καλοί, Πρέπει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι και αυτό που επαναλαμβάνω συνέχεια είναι ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος” είπε αρχικά ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Για την απόδοση του Άρη που έπεσε πάλι μετά από το πρώτο τέρμα που πέτυχε: “Ίσως σας φαίνεται εσάς έτσι αλλά είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο όταν παίρνεις μία ομάδα στα μέσα της χρονιάς.Το πιο δύσκολο είναι να διασπάσεις αυτές τις άμυνες”.

Για τις εμφανίσεις των μεταγραφών του Ιανουαρίου: “Δεν ξέρω. Προσπαθούμε κάθε μέρα να τους προετοιμάσουμε με το σωστό τρόπο. Όπως είπα την τελευταία φορά στη Δράμα, ίσως η φανέλα είναι πολύ βαριά για κάποιους από αυτούς. Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση”.

Για το αν υπήρχε συμφωνία από την αρχή να γίνει αυτή η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία “Όχι αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι ευχαρίστηση μου να δουλεύω με τον κ. Καλαίτζίδη. Έχουμε δουλέψει και στο παρελθόν και ειδικά τώρα που ξεκινάω κάτι διαφορετικο στην καριέρα μου είναι πολύ χρήσιμο για μένα”.

Για την απουσία Καλαϊτζίδη από την συνέντευξη τύπου: “Δεν αλλάζει κάτι που δεν είναι εδώ. Είμαστε όλοι το ίδιο”

Για το αν χρειάζεται να αλλάξει σύστημα ο Άρης: “Όχι. Ξέρουμε πόσο καλό είναι το σύστημα αυτό (4-4-2). Η αρχική τοποθέτηση της ομάδας είναι αυτή και δεν αλλάζει. Φανταστείτε να αλλάζεις κάθε Κυριακή ή μέσα στον αγώνα το σύστημα. Τι θα γίνει τότε; Αν αλλάζεις σύστημα κάθε φορά δεν έχει σημασία. Για να αλλάξεις τοποθέτηση πρέπει να έχεις παίκτες με ευφυΐα ποδοσφαιρική για να προσαρμοστούν. Αυτό που προσπαθούμε είναι να δει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Αλλά αυτή τη περίοδο πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα”.

Για το γεγονός ότι στις προπονήσεις ασχολείται περισσότερο με τους αμυντικούς: “Εμπιστεύεται την γνώμη μου και την ποιότητα μου. Μου έχει δώσει αυτές τις δικαιοδοσίες γιατί σαν παίκτης έχω την εμπειρία να διαχειριστώ παίκτες αμυντικούς και μεσοαμυντικούς”.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί με το ρόστερ να ανέβει κατηγορία ο Άρης: “Aν δεν το πίστευα από την αρχή θα έφευγα. Ακόμα πιστεύω ότι έχω τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας.Πρέπει να μας βοηθήσουν και κάποια αποτελέσματα. Θα ανέβουμε, αλλα φυσικά δεν εξαρτώνται όλα από εμάς”.

 

To Top