ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουκουρέ: «Σε αυτά τα παιχνίδια φαίνονται οι άντρες! Τώρα η πρόκριση με την ΑΕΚ»

Ο Σέικ Ντουκουρέ μίλησε για την νίκη του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στον Άρη: «Προερχόμασταν από δύο αρνητικά αναπάντεχα αποτελέσματα. Έπρεπε να τα βγάλουμε από το μυαλό μας και να παίξουμε το ντέρμπι σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και σήμερα δώσαμε την ψυχή μας για το έμβλημα της φανέλας».

Για το πως αγωνίστηκε ο Άρης: «Σε αυτά τα παιχνίδια φαίνονται οι άντρες. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το σημερινό παιχνίδι με υπευθυνότητα και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για τις νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Είναι παράδοξο να μπορούμε να κερδίζουμε ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και να χάνουμε από ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από εμάς στην βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Αυτήν την στιγμή θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα».

Για την αυτοπεποίθηση ενόψει ΑΕΚ: «Έχουμε κερδίσει τους τρεις βαθμούς αλλά το μυαλό όλων είναι για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε, το κάναμε για εμάς και για τον κόσμο΄μας. Τώρα το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να προκριθούμε απέναντι στην ΑΕΚ».

To Top