ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντουκουρέ: “Χαρούμενος για το γκολ για μένα, τον κόσμο και τον Άλκη”

Ο Σέικ Ντουκουρέ δεν έκρυψε την χαρά του  για το γκολ που πέτυχε και “σφράγισε” την νίκη του Άρη, ενώ αφιέρωσε τους τρεις βαθμούς στον κόσμο και τον Άλκη!

Αναλυτικά τα όσα είπε on camera στη Nova:

Για το γκολ του, που έφερε τη νίκη: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε γιατί θέλουμε βαθμούς για να αφήσουμε πίσω τους διώκτες μας. Δεν ήταν εύκολο, αλλά κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρα. Ήταν σημαντικό και για τον κόσμο, αλλά και για την ομάδα.”

Για την φανέλα βασικού που συνοδεύτηκε με γκολ: “Είναι πάντα όμορφο να σκοράρεις. Η δουλειά μου δεν είναι να σκοράρω. Η δουλειά μου είναι να ελέγχω το κέντρο. Έπρεπε να παλέψουμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλή ομάδα. Έπρεπε να έχουμε περισσότερο έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να ελέγχεις και το μυαλό σου. Είχαμε πολύ καλή άμυνα και σήμερα. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο έλεγχο και περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μου”.

Για το μήνυμα που στέλνει ο Άρης με δύο συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: “Αν έχουμε στείλει μήνυμα σημαίνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Εχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Σήμερα, ήταν σημαντικό για τον κόσμο και τον Άλκη. Τον έχουμε στο μυαλό μας.”

To Top